Trofast

Trofast

Lördag kl: 22:00
Konserthallen

Med en entreprenörsanda och ett sällan skådat driv har denna artist från Småland satt sitt namn på den svenska musikscenen. Trofast har framgångar som mer liknar en etablerad artist än en nykomling. Han har redan kommit upp i över 10 miljoner streams på Spotify och detta endast på singelsläpp. Trofast är en riktig liveartist där hans självsäkerhet lyser igenom. Hans riktiga namn är Jonas Hammenvik och är dansare i grunden där både VM och SM i breakdance finns på meritlistan. Han levererar alltid 100% när han ställer sig på en scen. Trofast har genom åren spelat inför tusentals människor på sommarfestivaler och nattklubbar runt om i landet och har väldigt lojala fans som hela tiden växer i antal. Han ser sig själv dock fortfarande som en up n’ coming artist vilket gör att drivet och hungern för att bli bättre på allt aldrig sinar. 

Trofast om nya singeln ”Utan Dig”:

”Denna låt har en allvarlig undermening. Den handlar om att människor överallt blir stämplade med diagnoser hit och dit och får medicin för det som att någonting är ”fel” på en. Men även människor som brinner för någonting, t.ex. Dans, musik etc. Att andra vill ta allt man är och kan ifrån en. Jag känner att utan dessa så kallade ”fel” eller det vi brinner för som gör människor till dem de är så är vi nakna. ”Jag svär du gör mig unik som ingen annan” sjungs det i refrängen. Det är detta som gör oss till dom vi är, vare sig du har ADHD, Aspergers eller någon annan diagnos. Det är en låt med ett budskap, där vi har Adam Kulling på den magiska produktionen och Ninos Hanna gästar på refrängen.”

SpotifyInstagram Facebook | YouTube