Elin Namnieks

Elin Namnieks

Lördag 01:15
Pubscenen

Allt började mitt ute i ingenstans i de djupa skogarna i Vimmerby. Elin Namnieks började sin karriär som en typisk singer/songwriter, som 2015 blev upptäckt på YouTube av två producenter i Los Angeles.

Hon hoppade på ett flyg och spelade in sin första EP i Burbank, Kalifornien och släppte sin första singel ”Changed” under hösten samma år. Under åren som gått har 21-åringen gjort hundratals gig runt om i världen och i januari släppte hon sin nya singel ”Got No Time”, vilket är ett smakprov på det nya soundet som hon har utvecklat tillsammans med producenten Anton Nessvi. Nu går produktionen går mer mot modern pop och har en elektronisk känsla.

När Elin skriver låtar så försöker hon alltid att skriva ärligt och uppriktigt – ofta handlar det om saker som hon själv känner eller har upplevt. Något som är säkert är att Elin har en brinnande passion och kärlek till musiken och att hon är redo att ta över världen. Ta chansen att se henne på Majdagarna innan hon är en världsstjärna helt enkelt! 

Hemsida | SpotifyInstagramFacebook | YouTube