Dimpker Brothers

Dimpker Brothers

Fredag, 22:30
Pubscenen

Västerviks hetaste musikduo, består av bröderna Martin och Adam Dimpker och tillsammans bildar de Dimpker Brothers. Live på scen har de det där lilla extra; de tar alltid publiken med storm med sin scennärvaro, sina underbara röster och sitt gitarrspel. Det är tight och dynamiskt, med vackra vokalarrangemang.

De beskriver sin musik som ”folkpop med bluesinfluenser” och levererar precis det – gnistrande melankoli i form av blues och folk i fusion med popiga hookar. Dimpker Brothers har fått recensioner som ”unikt” och ”medicin för själen” om sina livespelningar, vilket är bevis på hur grymma den här talangfulla duon är live – det finns helt enkelt en energi mellan syskonen som förenar dem på en djupare nivå.

De har bland annat uppträtt på både Visfestival, Smultronboda och Open Stage, och förutom att de spela på Majdagarna i år är de även bokade till den ansedda musikfestivalen South by Southwest i Austin i USA. Den 23:e februari släpper de även sin första singel, ”Days Of Wonder” som de spelade in i USA förra året. Missa inte när bröderna tar det till nästa nivå på Pubscenen!

YouTube | Facebook | Instagram