Lifvens

Lifvens – 25-års jubileumsshow!

Fredag 00:00
Pubscenen

Lifvens startade upp 1993 och när de 1500 spelningar senare kommer till Majdagarna, har de en mängd låtar med sig i bagaget från sina 25 år som verksamma artister. Sedan starten har de spelat på allt från församlingshem till rökiga pubar. Namnet är taget från den lokala stortjuven Samuel Johan Lif som härjade i trakterna runt Lönneberga på 1800-talets mitt.

Musiken, eller det som låter är en blandning av olika blandningar ihopmixat till en enhetlig blandning. Visor, skrönor, och låtar som på slingrande vägar far mellan Sverige, Storbritannien, Irland, USA och Sydamerika för att slutligen hamna i Småland, där alltihop kryddas med egen humor och spelglädje.

I bandet finner vi Patric Engqvist på gitarr, mandolin och sång, Tommy Eklund på trummor och sång, Anders Nilsson på dragspel och sång, Ulf Nilsson på fiol och sång, Bert Olausson på bas och sång och Kenneth Rosén, banjo och sång.

Hemsida | Facebook | Spotify